Næstved Storcenter

0 +

arkade

0 +

mekanisk tog

0 +

Aktiveringer af toget via appen fra d. 25 maj - d. 1. oktober

Sjov for hele familen

Næstved Storcenter så muligheden for at forvandle et tomt lejemål til et oplevelsespunkt med sjove aktiviteter for hele familien. Lokalets størrelse blev godt udnyttet med et mekanisk tog på 3x5m for de mindste og en arkade med 5 automater for de lidt større og voksne.

Det mekaniske tog med sliktema var et stort hit for de mindste som kunne tøffe rundt og rundt i det fine tog. Da toget både kunne aktiveres med point på centrets app, mønter og MobilePay, havde alle besøgende muligheden for at aktivere toget.

De unge og voksne kunne imens prøve at slå rekorder på arkademaskinerne og de digitale flippermaskiner. På arkademaskinerne kunne man prøve de gode gamle arkadespil som styres med joystick og knapper, ligesom i de gamle dage. De digitale flippermaskiner er en nyere flippermaskine, hvor fronten er skiftet ud med en stor LED skærm. Kuglen skydes stadig afsted med en fysisk fjeder, hvilket gør at alle kan være med og intuitivt ved hvordan man skal håndtere flippermaskinen.

Glade besøgende

Ved at omdanne et tomt lejemål, har Næstved Storcenter formået at udnytte muligheden for at skabe gode oplevelser via interaktive oplevelser i centret. Samtidigt har Næstved Storcenter opnået øget aktivitet på deres app, da begge aktiviteter er med app aktivering.
Afspil video