Om os

Jada Play er stiftet af Jesper Clausen som lige siden barns ben har nørdet med teknik, computere, spil og spillemaskiner. Jesper har tidligere drevet spillehaller og kender derfor præcis til den underholdningsværdi som spillene har. Jespers store passion omkring interaktive oplevelser har i dag smittet af på hele teamet som består af teknikere, service, salg og marketing samt udviklere. 

Jada Play er en innovativ virksomhed med kort fra tanke til handling. Den teknologiske verden er under hastig udvikling, og derfor udvikler vi konstant på vores produkter så de tilpasses de skiftende behov for underholdning. 

Jada Play er datterselskab til Jada Group, hvor vi beskæftiger os med juleudsmykning og dekoration til erhverv. Jada Play og Jada Group supplerer hinanden idet vi tilbyder en bred erfaring i oplevelsesmarketing i form af interaktive oplevelser og den rette udsmykning. 

0 +

Produkter

0 +

Shoppingcentres

0 +

Glade kunder

0 %

Positive anmeldelser

Vores historie

2018
Det første interaktive loyalty spil (Jada Group)
Det hele startede i samarbejde med Kolding Storcenter hvor vi udviklede et loyalitetsspil på vores Spinnerskærm, hvor besøgende kunne spille ved at sende en SMS.
2018
2019
De første vippedyr på app (Jada Group)
I samarbejde med Danske Automater fik Kolding Storcenter et vippedyr stående som kunne aktiveres via Kolding Storcenters egen app.
2019
2021
Aktivering af automater med app integration og Mobilepay (Jada Group)
I samarbejde med Switchpay udviklede vi vores automater så de nu kunne aktiveres med Emplate App. Samtidigt tilføjede vi muligheden for at aktivere automaterne med Mobilepay.
2021
2021
Den første Swipper (Jada Group)
Vi udvikler vores egen type spilleautomat, Swipperen, som er en boks der kan udlodde præmier. I samarbejde med Switchpay udvikler vi en smart backend hvor kunderne selv kan indstille deres Swipper.
2021
2021/2022
Udvidelse af sortimentet (Jada Group)
Vi udløber løbende sortimentet med flere automater herunder Twistere,, Grabbere, Arkademaskiner. og flippermaskiner.
2021/2022
2023
Jada Play bliver stiftet (Jada Play)
For at øge fokus på juleudsmykning i Jada Group, opretter vi nu et datterselskab til vores automater. Dette bliver til Jada Play.
2023
2023
Første mekaniske tog (Jada Play)
Vi køber det første mekaniske tog som kan aktiveres med app, mobilepay og mønter. Det viser sig hurtigt at være en stor succes og sortimentet vokser stødt.
2023
2023
www.jadaplay.dk bliver til
Jada Play får sin egen hjemmeside hvor kunder nemt kan booke og købe direkte i webshoppen.
2023
2024
Let's Play lanceres
Vi udvikler et nyt produkt der gør det muligt at aktivere vores automater med QR kode.
2024