Vi tilbyder Let's Play som er vores simple lykkespil der aktiveres med QR kode. Let's Play er til alle forretninger der ikke selv har en loyalitetsapp, men som ønsker et nemt tiltag der styrker kundeloyaliteten.

Med aktiveringsformen Let's Play får I jeres helt egen voucher med logo, der giver jeres kunder adgang til at spille vores lykkespil ved blot at bruge deres smartphone til at scanne en voucher med QR kode og dernæst scanne QR koden på jeres automat for at aktivere automaten.

NYHED PÅ VEJ - Prøv også spillet Let's Play Easy, vores nye spil der ikke bruger voucher, men udelukkende én QR kode på en valgfri placering.

Vælg mellem Let's Play QR og Let's Play Easy

1
2

Hvad kræver det af jer som forretning? Sæt en halv time af til opsætning af spillet i backend og sørg for nogle attraktive præmier som jeres besøgende kan forsøge at vinde i spillet. Herfra skal I ikke gøre andet end at uddele vouchers til jeres besøgende. Vælger I Let's Play+ hvor der tilvælges en automat der kræver opfyldning af præmier, skal I afsætte tid til løbende opfyldning.

Øget mersalg og kundestrøm

Lad jeres vouchers være købsbetinget og få direkte positiv effekt på salg og kundestrøm i jeres forretning.

Kundeloyalitet

Giv jeres besøgende en god oplevelse i jeres forretning og styrk kundeloyaliteten.

Nemt og intuitivt

Smartphones er efterhånden et allemandseje, og derfor vil det være helt naturligt for jeres kunder at aktivere spillet med QR koden.