Jada Play tilbyder aktivering af automater med point på jeres egen app. 

App aktivering er til forretninger og shoppingcentre med egen app der ønsker at kombinere jeres digitale app med en analog automat.

Jada Play er kompatibelt med Nexus og Emplate. Har I jeres egen platform er det også muligt at benytte denne. 

Kunderne elsker app-aktivering

Vi kan se at app-aktivering virker. Og det er ikke bare noget vi siger for sjov. Mere end 375.000 gange er vores automater blevet aktiveret via app! Det er helt vildt. Og det er tegn på at brugerne finder app-aktivering intuitivt og nemt at bruge.

Registrerede aktiveringer via app på vores automater
0

For at sikre en stærk kundeloyalitet, vælger flere forretninger at få deres egen app med spil og kundefordele. Med sin egen app får man som forretning fat i sine brugere på en interaktiv måde, hvor man både kan benytte appen til vidensdeling samt marketing. Især marketing via egen app er vigtigt for at sikre kundeloyaliteten. Ved at give noget tilbage til kunderne gennem gameification og gode oplevelser, øger I sandsynligheden for at kunden vil anbefale jeres forretning til andre samt handle hos jer fremover. Netop derfor har vi i Jada Play lagt vores fokus på gameificationværdien og kvaliteten i vores spil. 

Hos Jada Play kan I kombinere jeres digitale app med et analogt spil.  Dette aktiverer jeres kunder på et højere niveau i forhold til de digitale spil og har stor effekt på kundeoplevelsen og dermed også kundeloyaliteten.