Kolding Storcenter

0 +

Swippere

0 +

Timer

0 +

Aktiveringer på appen

Late Night event

Til Late Night i Kolding Storcenter kunne besøgende bruge deres point i Kolding Storcenters app og prøve lykken på en af de 4 Swippere der blev placeret i centeret.

Kolding Storcenter lod butikkerne Matas, Plaza, Imerco , Blue Train, Gottes guld og sølv, Vibholm og Rituals sponsorere flotte gevinster til Swipperne, som hver havde en værdi over 1.000 kroner.

Swipperne var placeret foran de butikker der sponserede gevinsterne. Således øgede Swipperen kundetrafikken på disse gader samtidigt med øget aktivitet på appen.

Swipperne var indstillet således, at der for hvert 15. minut var en Swipper der udloddede en gevinst. Dermed udloddede hver Swipper en gevinst hver time.

Ved at Kolding Storcenter har valgt at komme værdifulde gevinster i Swipperne samt at udlodde gevinsterne med relativt korte mellemrum, øgedes spændingen og interessen for at prøve lykken.

Swipper-vagt

Kolding Storcenter valgte at benytte sig af en Swipper-vagt fra Jada Play.

En Swippervagt er en ansat fra Jada Play som er fysisk tilstede under eventet og sørger for at varetage driften af Swipperne.

Dermed var det Swipper-vagten der stod for at der altid var gevinster i Swipperne, således at centrets ansatte ikke skulle bekymre sig som dette.